Livefest.dk

Referencer

Referencer

Anmeldelser af Livefest.dk

På denne side finder du et udsnit af tilbagemeldinger fra vores kunder. I Livefest.dk gør vi altid en dyd ud af opfølgningen på alle vores events. Vi får vendt Ris & Ros, med både kunder og bands. Denne opfølgning, gør os i stand til at korrigere, rette og forbedre vores produkt i forhold til vores artister og bands. Samtidig giver det os mulighed for at viderebringe de mange roser og anbefalinger vores artister og bands modtager stort set hver gang.

Deep on the Cover spillede til vores bryllup, hvor de startede med brudevalsen og direkte derefter satte dansefesten i gang med velspillede numre, som perler på en snor.

Bandet fangede stemningen og gæsternes ønsker, og især den unge, overlegne guitarist imponerede gæsterne. Bandet formåede at spille op til et fyldt dansegulv gennem hele festen. Og bandet fik ligeledes ros fra mange gæster.

Bagefter spillede DJ’en og satte trumf på festen. Lige som vi havde ønsket.

Bookingen og valget af band foregik med stor tålmodighed og ikke mindst forståelse for vores ønsker, ift at finde den helt rigtige sammensætning af musikere, genre og musiknumre. Det gav stor tryghed for os inden bryllupsfesten.

Vi giver vores allerbedste anbefalinger til både band og booking. Vi vil ikke tøve med at bruge livefest.dk igen en anden gang.

Stort tak!

Mange hilsner fra
Ellen og Kim

Hej Martin og Livefest.dk

Tusind tak til duoen for en rørende musikalsk oplevelse til vores unge pige og alle hendes gæster. Virkelig godt match til vores fest – vi er så glade over I kom forbi og vil anbefale jer til alle vores venner 😁

Dbh Judith Schwartz Keegan

Det er første, men absolut ikke sidste gang at vi har brugt Livefest.dk.
Martin var meget imødekommende og god til at opfange hvilke type selskab vi var, og fandt hurtigt
to gode emner…..  Vi valgte således at booke “Alt for Jamerne” og de kan varmt anbefales.
De er rigtig gode til at mærke stemningen og til at få folk på dansegulvet, og så er de utrolig meget
til stede når de er på scenen, de spillede tre gode sæt, med en del ekstra numre og med lidt
forhandlinger var de villige til at ta’ 30 minutter ekstra…… Alt i alt en MEGET god oplevelse.

Vh. Per Junge
Vestsjællands El-installatørforening

Hej Martin og Livefest.dk

Vi havde fornøjelsen af Allstars Partyband til vores julefrokost i år og de var helt fantastiske. De leverede den ultimative feststemning, og dansegulvet var en ren danse-eksplosion fra det øjeblik, de begyndte at spille, til festens sidste toner.

I får de varmeste anbefalinger herfra! Vi krydser fingre for, at vi kan booke jer til endnu en fest. Tak for at gøre vores julefrokost til årets absolutte højdepunkt!

De bedste hilsner

På vegne af julefrokostudvalget

Med venlig hilsen

Sevda Yildirim
Glostrup Kommune
Rådhusparken 2, 2600 Glostrup

Hej Livefest.dk

Vi havde en fantastisk fest på Prindsen i Roskilde🥂🕺💃💥

Og det var bare super med Bandet, de spillede super godt, og gav en fed stemning 🙏👍 . Ingen Ris, kun masser af roser. Hils alle i Bandet, og sig tak for en dejlig aften.

Vh Peter Schou Rugolo
Roskilde Sociale Lægelaugh

Hey Martin

Vil sige tak for et super flot arrangement. FED KONCERT. Meget indlevende og nærværende – med skøn rock – fed musik. Der var plads til MR Swing king på scenen der var alt hvad festen havde brug for. TAK.

I får vores bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen
Michael Hansen
Womens handball & CFO

Jeg giver de bedste anbefalinger til Livefest.dk, de var topprofessionelle lige fra første telefonsamtale, hen over festen, til den evaluerende samtale vedr. arrangementet. Vi var sammen om at finde den helt rigtige løsning til min fest og mine behov.

Hold nu op en fest! Jeg havde 85 gæster på dansegulvet på samme tidog hele tiden,fordi bandet Banditformåede at skabe en sindssyg fed fest derude. At bassist og guitarist går rundt blandt folk og spiller, skaber den fedeste stemning og trækker folk med. Fyrværkeri på trommerne og guitaren, bassist der danser på bordet og totalt gas fra alle 3, levede i DEN grad op til mine forventninger og mere til. Jeg har aldrig.. aldrig set en trommeslager være sanger før som her, det kræver ekstra talent. De får⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️af mig.

fra mig🤘🏼
Julie Dilling Saust

Livefest spillede til min 50 års fødselsdag. Bandet formåede i den grad at sætte en fest i gang og få folk på dansegulvet. De har et enormt repertoire, og tager gerne udfordringen op, hvis man har et helt specielt musikønske.

Selv de kongeligt uddannede operasangere synes bandet gjorde det eminent.

Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger, hvilket jeg nu gør i både privat og professionel sammenhæng.

Mange hilsner og tak for sidst 😊
Connie Dalum

Tak for hjælpen og oplevelsen

Vi brugte Livefest.dk i forbindelse med vores bryllup i april 2023.

Vi ville gerne have både band og DJ, og Livefest.dk hjalp os med at både finde og tilrettelægge musikken.

Vi var utrolig glade for at have Livefest.dk til at hjælpe os med det praktiske og til at være ansvarlige for al planlægningen.

Martin fra Livefest.dk har været meget engageret under hele forløbet og har virkelig sørget for, at vi skulle tænke på mindst muligt. Hele forløbet har været meget professionelt og nøje planlagt, samtidig med at der har været en stor grad af fleksibilitet.

Musikerne var fantastiske – både band og DJ. De formåede at få alle gæsterne på dansegulvet! Samtlige gæster har rost både DJ og band efterfølgende.

Vi vil helt sikkert bruge Livefest.dk igen!

Med venlig hilsen
Line Heitmann Høg

Vi havde glæde af livefest.dk i går. De var super super gode hele vejen igennem forløbet, lige fra den første snak i tlf til de sagde farvel i nat. De leverede til 100%. Alle var glade og super dygtige.

Kan virkelig anbefales.
Anders Uhrenholt Jensen

Jeg vil gerne dele min oplevelse med livefest, som spillede til mit bryllup for nyligt. Jeg kan med glæde sige, at de leverede en fantastisk service både op til bryllupsdagen og på selve dagen. Deres professionelle og venlige attitude gjorde det nemt at samarbejde med dem, og de var altid lydhøre overfor vores ønsker og behov.

Anders, Pelle og Martin spillede utrolig flot musik under vores vielse og reception. Deres musikalske evner og talent var tydeligt, og det var en fornøjelse at lytte til deres optræden. De formåede virkelig at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære med deres musik. Jeg kan kun anbefale dem til alle, der ønsker at tilføje en ekstra dimension af musikalsk kvalitet til deres begivenhed.

Med venlig hilsen
Stefan og Ida Mouhkine Larsen

Kære Martin, Mads og Thorbjørn

Tusind tak for en masse fed musik til min 60 års fødselsdag.

I leverede bare dansemusik til UG, fedt at I gik ud blandt gæsterne og gæsterne kunne komme op og synge med.

Der var mange af mine gæster, der sagde, at det var bare årets fest 😊

Og det var I med til at gøre, af hjertet TAK. I får de varmeste anbefalinger fra mig.

Jeg er ikke i tvivl om, at hvis jeg skal holde fest igen, så henvender jeg mig til livefest.dk.

TAK TAK og TAK

Venlig hilsen
Pia Mathiasen

Vi har i Terminalens Ølbar Rødovre, arbejdet sammen med Livefest.dk over flere omgange. Både til Terminalens sommerfest med 3 af deres bands plus en DJ og i andre sammenhænge.

Paw terminalens Ølbar

Det fungerede så fint!

Fedt band, som ramte festen rigtigt!

Tak for god booking
Freddie Sachmann

Hallo Livefest.dk og Hoffe&Thor,,,, 1000 tak for at I kom og spillede til Philippas konfirmation,,,, I er så gode musikere og festlige,,,, I satte virkelig en god stemning i gang. Der var mange af vores gæster, der er interesseret I jer i fremtiden.

Knus og kram fra Philippa og Katrine Kindt😊

Ring til Livefest.dk og hør mere
Vil du vide mere?
Kontakt Livefest.dk
Den syngende blomst firma - Fast dato
Den syngende blomst privat - Flex dato
* Vælg startdato i kalenderen for den 14-dages periode hvor du ønsker den syngende blomst skal gives. Livefest.dk vender tilbage med den præcise dato inden for den valgte 14-dages periode.
Den syngende blomst firma - Flex dato
* Vælg startdato i kalenderen for den 14-dages periode hvor du ønsker den syngende blomst skal gives. Livefest.dk vender tilbage med den præcise dato inden for den valgte 14-dages periode.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Lad Livefest.dk benytte deres store netværk…
Udfyld formularen, skriv dine tanker og ønsker i beskedfeltet, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Lad Livefest.dk benytte deres store netværk…
Udfyld formularen, skriv dine tanker og ønsker i beskedfeltet, så kontakter vi dig hurtigst muligt.