Livefest.dk

Bryllup

Livefest.dk leverer

Musik til bryllup.

Vi ved, at bryllupsfesten er en af de vigtigste fester, man kommer til at holde – derfor skal alt være perfekt. Der er mange ting at holde styr på, så du er velkommen til at kontakte Livefest.dk for en helt uforpligtende samtale, og lad os hjælpe jer af med bekymringen omkring musikken. Sammen finder vi den helt rigtige skræddersyet løsning i forhold til jeres ønsker og vores erfaring.

Der er enkelte ting, man skal overveje og være opmærksom på, når vi taler musik til bryllup.

Et Liveband koster ofte mere end en DJ, og en Dj koster mere end en Jukebox/Playliste (don’t go there). Det ender altid med, at den lidt for berusede selvudnævnte Dj, overruler alle Playlister med sine egne ønsker.

Når man taler om Musik til Bryllup er budget i forhold til ønsker en vigtig ting at være opmærksom på, men husk på at det er musikken, der skaber en fuldendt fest og gør at den huskes mange år efter.

Vil du vide mere om band til bryllup?
Livefest.dk leverer livemusik og DJ til alle former for fester i hele Danmark. Musik og band til bryllup i hele Danmark.
Livefest.dk leverer livemusik og DJ til alle former for fester i hele Danmark. Musik og band til bryllup i hele Danmark.

Dinnermusiker:
Man skal gøre sig klart om man ønsker dinnermusiker. En dinnermusiker skaber en utrolig dejlig og behagelig stemning omkring middagen. Der spilles normalt 4-5 timer og det er typisk en solist eller en duo man bruger som dinnermusiker f.eks. pianist, guitarist med eller uden sang, eller en lille Jazz duo. Mange brudepar bruger også forskellige dinnermusikere til eksempelvis cermonier før selve festen, hvilket skaber en særlig intim stemning, når der tilføres livemusik.

Livefest.dk kan levere alle former og muligheder for musik og finder altid den helt rigtige løsning sammen med jer.

Liveband:
Et Liveband er med til at fuldende festen og er prikken over i’et. Vores livebands sørger altid for at dansegulvet er fyldt, og stemningen er i top. Det er som regel musikken, altså livebandet, vi taler om mange år efter, når samtalen falder på bryllupsfester. Alle gæster husker festen, hvor de var samlet på dansegulvet og skrålede igennem til musikken.

I Livefest.dk har vi opdelt band til bryllup i tre kategorier: ”Partybands”, ”Konceptband” og ”Coverbands”.

Partybands
I kategorien Partybands har vi de etablerede og erfarne partybands, der spiller alle de mange kendte hits fra de sidste fire årtier. Denne kategori henvender sig til mange former for fester, men særligt til bryllupper. Alle bands har stor erfaring i at spille til bryllupper og har utallige spillejobs bag sig.

Konceptband
Kategorien Konceptband henvender sig meget til bryllupsfester. Her har vi ca 30 forskellige bands og omkring 100 musikere, der alle spiller under bandnavnet ”Live4ever”.

Live4ever er bygget som et konceptband, der kan spille stort set alt slags musik og har et repertoire på ca. 400 forskellige numre inden for de sidste 4 årtier.

Styrken ved dette koncept, er at vi kan sammensætte mange forskellige konstellationer, hvor vi kan tilfredsstille alle ønsker, som f.eks. en kvindelig forsanger eller en rocket stil etc.

Coverbands
I kategorien Coverbands, har vi de mere specialiserede og dedikerede bands, der giver en helt autentisk fortolkning af et specifikt band.

Her kan nævnes lige fra E-street Jam (cover af Bruce Springsteen), ABBAtizers (ABBA cover) til FooJam (cover af Foofighters) og mange flere.

Livemusik fra Livefest.dk
Som bookingbureau sætter Livefest.dk en stor ære i at levere høj kvalitet. Alle vore bands og musikere har meget stor erfaring og forstår at føle stemningen til hver en fest.

Livefest.dk går ind for kvalitet frem for kvantitet, lige præcis derfor har vi ikke en uoverskuelig side med 300 forskellige festbands. Vores musikere og bands er nøje udvalgt, så vi ved, at vi kan stå inde for produktet.

DJ:
Mange bryllupper benytter også DJ enten som supplement til livemusikken eller som enkeltstående optræden. Vi har selvfølgelig også tilknyttet DJ’s af høj kvalitet i vores katalog af musik.

Brudevals:
Brudevalsen er et meget vigtigt punkt i festen og alle vores livebands kan spille brudevalsen. Timingen er vigtig her, da den skal spilles før midnat. Maden og desserten skal være klaret inden at brudevalsen spilles. For når brudevalsen er klinget af starter festen med et Brag… bandet går direkte på med et evt. aftalt yndlingsnummer, der sparker festen helt i skyerne fra starten. Det er også her at brudeparret er med på gulvet sammen med gæsterne i og med at alle gæster har overværet brudevalsen.

Lidt praktisk info omkring liveband:
Der spilles oftest 3×45 min eller 2×60 min med 15 min. pause imellem hver sæt. Bandet sørger for alt lys og lydudstyr. Det anbefales, at bandet får en direkte kontakt til både stedet, hvor festen holdes og en evt. Toastmaster. Derved slipper I som brudepar for alle bekymringer og kan bare nyde festen. Overlad det til os og vores professionelle musikere i samråd med de ovennævnte.

Alt i alt kan vi skrive stolpe op og stolpe ned om gode råd og masser af info, men vi vil meget hellere tale med jer.

Uforpligtende samtale
Ring eller skriv til os i dag for en helt uforpligtende samtale, da vi mener det er her vi bedst kan guide jer og bruge vores store erfaring til at hjælpe jer med alt, hvad der vedrører musikken til jeres bryllup.

Læs artikel om Livefest.dk på Bryllupsklar.dk 

Ring til Livefest.dk og hør mere
Vil du vide mere?
Kontakt Livefest.dk
Den syngende blomst firma - Fast dato
Den syngende blomst privat - Flex dato
* Vælg startdato i kalenderen for den 14-dages periode hvor du ønsker den syngende blomst skal gives. Livefest.dk vender tilbage med den præcise dato inden for den valgte 14-dages periode.
Den syngende blomst firma - Flex dato
* Vælg startdato i kalenderen for den 14-dages periode hvor du ønsker den syngende blomst skal gives. Livefest.dk vender tilbage med den præcise dato inden for den valgte 14-dages periode.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Lad Livefest.dk benytte deres store netværk…
Udfyld formularen, skriv dine tanker og ønsker i beskedfeltet, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Lad Livefest.dk benytte deres store netværk…
Udfyld formularen, skriv dine tanker og ønsker i beskedfeltet, så kontakter vi dig hurtigst muligt.