DEEP PURPLE JAM

Deep purple jam

Deep Purple Jam


Deep Purple Jam startede i 1994, og siden har bandet spillet et utal af koncerter i Danmark og Skandinavien på så forskellige steder som Train, Amager Bio, Pumpehuset, Kulturhuset Kilden, Foderstoffen på Fyn, Kasernen i Næstved, Rockbåtan i Sverige samt mange andre steder.

Deep Purple Jam spiller sangene fra Deep Purplemark 2 og 3 – altså fra bandets glansperiode - og leverer den autentiske rå og upolerede 70’er rock lyd. Vi taler om de ægte Gillan/Coverdale skrig, de legendariske guitar-riffs og ekvilibristiske soli, samt den ikoniske lyd af Hammond orgel og Leslie ovenpå en altid tight og velspillende bund fra bandets solide rytmegruppe.

Deep Purple Jam formår på overbevisende vis at genskabe magien, som kendetegnede Deep Purple i 70’erne, og udstråler altid ægte spilleglæde i mødet med musikken og publikum, som får en ekstraordinær musikalsk oplevelse med klassikere som ”HighwayStar”, Child In Time”, ”Burn”, ”Mistreated” og selvfølgelig ”Smoke On The Water”.

Deep Purple Jam er beviset på, at den banebrydende rock fra starten af 70'erne stadig har en enorm tiltrækningskraft, hvilket bedst ses på publikum: Det er ikke kun 'de unge fra dengang', som kommer til koncerterne, for at få genopfrisket minderne fra dengang, men også nutidens unge møder op for at opleve og få del i magien, energien og musikken fra et af rockhistoriens allerstørste rockbands.

Deep Purple Jam er:

Ditlev Ulriksen:Vocal
Jacob Rønne : Guitar, kor
Lars Boutrup : Orgel, keyboards, kor
Søren Dall : Bas, kor
Kim Hagemann: Trommer