REFERENCER

På denne side finder du et udsnit af tilbagemeldinger fra vores kunder. 


I Livefest.dk gør vi altid en dyd ud af opfølgningen på alle vores events. Vi får vendt Ris & Ros, med både kunder og bands.  Denne opfølgning, gør os i stand til at korrigere, rette, forbedre vores produkt i forhold til vores artister og bands. Samtidig giver det os mulighed for at viderebringe de mange roser og anbefalinger vores artister og bands modtager stort set hver gang.


'Livefest spillede til min 50 års fødselsdag.  Bandet formåede i den grad at sætte en fest i gang og få folk på dansegulvet. De har et enormt repertoire, og tager gerne udfordringen op, hvis man har et helt specielt musikønske.

Selv de kongeligt uddannede operasangere synes bandet gjorde det eminent.

Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger, hvilket jeg nu gør i både privat og professionel sammenhæng.

 

Mange hilsner og tak for sidst 😊

Connie Dalum'

'Jeg giver de bedste anbefalinger til Livefest.dk, de var topprofessionelle lige fra første telefonsamtale, hen over festen, til den evaluerende samtale vedr. arrangementet. Vi var sammen om at finde den helt rigtige løsning til min fest og mine behov.


Hold nu op en fest! Jeg havde 85 gæster på dansegulvet på samme tidog hele tiden,fordi bandet Banditformåede at skabe en sindssyg fed fest derude. At bassist og guitarist går rundt blandt folk og spiller, skaber den fedeste stemning og trækker folk med. Fyrværkeri på trommerne og guitaren, bassist der danser på bordet og totalt gas fra alle 3, levede i DEN grad op til mine forventninger og mere til. Jeg har aldrig.. aldrig set en trommeslager være sanger før som her, det kræver ekstra talent. De får⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️af mig.


fra mig🤘🏼

Julie Dilling Saust'

'Jeg vil gerne dele min oplevelse med livefest, som spillede til mit bryllup for nyligt. Jeg kan med glæde sige,at de leverede en fantastisk service både op til bryllupsdagen og på selve dagen. Deres professionelle og venlige attitude gjorde det nemt at samarbejde med dem, og de var altid lydhøre overfor vores ønsker og behov.

  

Anders, Pelle og Martin spillede utrolig flot musik under vores vielse og reception. Deres musikalske evner og talent var tydeligt, og det var en fornøjelse at lytte til deres optræden. De formåede virkelig at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære med deres musik. Jeg kan kun anbefale dem til alle, der ønsker at tilføje en ekstra dimension af musikalsk kvalitet til deres begivenhed.

 

Med venlig hilsen 

Stefan og Ida Mouhkine Larsen'

'Kære Martin, Mads og Thorbjørn

 

Tusind tak for en masse fed musik til min 60 års fødselsdag.

I leverede bare dansemusik til UG, fedt at I gik ud blandt gæsterne og gæsterne kunne komme op og synge med.

Der var mange af mine gæster, der sagde, at det var bare årets fest 😊

Og det var I med til at gøre, af hjertet TAK. I får de varmeste anbefalinger fra mig.

Jeg er ikke i tvivl om, at hvis jeg skal holde fest igen, så henvender jeg mig til livefest.dk.

 

TAK TAK og TAK

 

Venlig hilsen

Pia Mathiasen'

'Tak for hjælpen og oplevelsen

 

Vi brugte Livefest.dk i forbindelse med vores bryllup i april 2023. 

 

Vi ville gerne have både band og DJ, og Livefest.dk hjalp os med at både finde og tilrettelægge musikken.

 

Vi var utrolig glade for at have Livefest.dk til at hjælpe os med det praktiske og til at være ansvarlige for al planlægningen. 

 

Martin fra Livefest.dk har været meget engageret under hele forløbet og har virkelig sørget for, at vi skulle tænke på mindst muligt. Hele forløbet har været meget professionelt og nøje planlagt, samtidig med at der har været en stor grad af fleksibilitet.

 

Musikerne var fantastiske – både band og DJ. De formåede at få alle gæsterne på dansegulvet! Samtlige gæster har rost både DJ og band efterfølgende. 

 

Vi vil helt sikkert bruge Livefest.dk igen!

  

Med venlig hilsen

 

Line Heitmann Høg'

'Vi havde glæde af livefest.dk i går. De var super super gode hele vejen igennem forløbet, lige fra den første snak i tlf til de sagde farvel i nat. De leverede til 100%. Alle var glade og super dygtige.


Kan virkelig anbefales.


Anders Uhrenholt Jensen'

'Hallo Livefest.dk og Hoffe&Thor,,,, 1000 tak for at I kom og spillede til Philippas konfirmation,,,, I er så gode musikere og festlige,,,, I satte virkelig en god stemning i gang. Der var mange af vores gæster, der er interesseret I jer i fremtiden.


Knus og kram fra Philippa og Katrine Kindt😊'