SAMARBEJDSPARTNERE

Samarbejdspartnere er en utrolig vigtig faktor, specielt inden for musikbranchen. Hos Livefest.dk sætter vi en stor ære i at vedligeholde vores nuværende samarbejdspartnere, men også udbygge vores netværk. Herunder kan i se et lille udsnit af vores tætte samarbejdspartnere.

Billede af Logo-link til-Genkrus en bæredygtig grøn virksomhed

GENKRUS

Livefest.dk foretrækker GENKRUS


Det er vigtigt vi alle bakker op om miljøet og medvirker til den grønne omstilling/bæredygtighed.


Livefest.dk har valgt at entrere med GENKRUS der tilbyder udlejning, vask og indsamling af Genbrugs plastkrus som erstatter de tidligere engangskrus.
GENKRUS er allerede ”til stede” på flere spillesteder, festivaler mm., og betjener både private og erhverv, med samme målgruppe som Livefest.dk
GENKRUS' hjemmeside kan du beregne priser til erhverv eller bestille via webkatalog til private.


Klik ind på https://genkrus.dk


Dette er et Billede-link-logo til Apollon Musik en Musikforretning

APOLLON MUSIK

Livefest.dk Samarbejder med Apollon Musik


Som udbyder af Livemusik er det et must med en samarbejdspartner i musikbranchen.

Livefest.dk har valgt musik forretningen Apollon-Musik, da de tilbyder produkter af samme høje kvalitet som Livefest.dk og samtidig yder nærværende og relevant service i forhold til reparationer og salg af guitarer, basser og andet musik udstyr.


Apollon Musik er en familieejet, fysisk beliggende, musikforretning på dansk grund placeret i det centrale Hellerup. Hos Apollon Musik er der fokus på personlig betjening og service i meget høj kvalitet. Med deres mange års erfaring i branchen leverer de alle former for musikudstyr, herunder teknisk udstyr, samt udfører reparationer af mangeartet karakter.

På deres hjemmeside kan du se det store udvalg og i butikken kan man afprøve flere strengeinstrumenter, samt få en seriøs snak og guidning i alt inden for musikudstyr.

Klik ind på https://apollonmusik.dk

Dette rer et Billede af Logo/link til vestegnens sportsklinik

VESTEGNENS-SPORTSKLINIK

Livefest.dk samarbejder med Vestegnens-Sportsklinik


Vi har i livefest.dk valgt at sætte fokus på fysikken i forhold til udøvelse af musik.

Vi ved at mange udøvende musikere ofte slæber på tungt gear, samt står og sidder i mange timer med deres instrumenter. Dette er noget der belaster kroppen fysisk. Derfor har Livefest.dk som noget særligt, valgt at lave et tæt samarbejde med Vestegnens-SportsKlinik.

Vestegnens-SportsKlinik yder ligesom Livefest.dk høj service og seriøsitet i forhold til kvaliteten af det produkt der leveres.

Vestegnens-SportsKlinik tilbyder forskellige behandlinger i forhold til spændinger i nakke og ryg. Behandlinger omkring led og halsregion samt guidning og rådgivning omkring varetagelse af kroppens funktioner.

Eksempelvis en sanger der skal performe flere dage i træk, kan have brug for at få løsnet op omkring stemmebånd og hals region. Ligeledes kan en guitarist have stor gavn af skulder, nakke og ryg behandlinger, for at forebygge slid og spændinger.

Livefest.dk har tænkt samarbejdet med Vestegnens SportsKlinik som et særligt tilbud til vores musikere, med deres specifikke behov for behandlinger.
Vestegnens SportsKlinik er meget mere end det . De tilbyder en bred vifte af behandlinger der dækker diverse behov, uanset hvem du er og hvad du laver.

På deres hjemmeside kan du se det store udvalg af behandlinger der tilbydes.

Klik ind på: https.// vestegnens.dk


Dette er et billede-Link_logo fra Altifest- et Teltudlejnings firma

ALTiFEST

Livefest.dk samarbejder med AltiFest


Som udbyder af Livemusik er det et must med seriøse og troværdige samarbejdspartnere. AltiFest er en af de helt store aktører i festudlejningsbranchen.

AltiFest er en af vores tætte samarbejdspartnere, da de tilbyder et produkt af samme høje kvalitet som Livefest.dk


AltiFest er et familieejet, festudlejnings firma, med fokus på personlig betjening. De tilbyder blandt andet udlejning af telte, service og møbler til private såvel som erhverv.

På deres hjemmeside kan du sammensætte din egen festpakke eller benytte en standard festpakke med de mest populære varer.

Klik ind på https://altifest.dk