LADY FEELGOOD

billede af bandet Lady Feelgood

Lady Feelgood


Er du på udkig efter et rutineret og ualmindeligt velspillende band til at sparke ekstra liv i din fest, så er Lady Feelgood det rette band.

Med et stort og alsidigt repertoire samt en stor banderfaring på sammenlagt 200 år – og en af Danmarks bedste sangere og performere i front – er der garanti for en oplevelse ud over det sædvanlige.

Lady Feelgood har spillet til alle typer arrangementer lige fra private havefester til store firmafester med op til 1.000 gæster.

De har leveret underholdning sammen med navne som The Antonelli Orchestra, Barbara Moleko, Malte Ebert og Safri Duo.

Om der er tale om firmaarrangement, fødselsdag, bryllup, housewarming eller “bare” en fest – så får Lady Feelgood det til at ske.

Forsanger Cassandra er født og opvokset i Sydafrika og med sig har hun i bandet både en hollandsk guitarist og en tysk trommeslager, alle iboende i Danmark.
Denne internationale sammensætning gør bandet til et alsidigt orkester udtryksmæssigt.

Med sin fantastiske stemme og sceneoptræden spreder Cassandra glæde og inspiration – derfor hedder hendes band ”Lady Feelgood”.

Lady Feelgood spiller musik til alle former for fester, events og receptioner, med respekt for den udfordring det er, at spille livsglad musik – og numre folk kender.
Repertoiret spænder bredt, lige fra gyngende Boogie over Rhythm ‘n’ Blues til Soul, Pop, Rock’n Roll, men er også leveringsdygtige i stemningsfulde sjælere ( til cafe stemning )– så der er musik for enhver smag.

Musikken leveres med en humørfyldt og tilbagelænet sceneoptræden, hvor publikum inddrages i en samhørighed med Lady Feelgood.