FESTORKESTRET

billede af bandet Lady Feelgood

FestOrkestret Live

Tribute to Dua Lipa

Dette er et billede-Link af-til afspilningsknap til en medley med god børnemusik
Dette er et billede-Link af-til afspilningsknap til en medley med god børnemusik

FestOrkestret

FestOrkestret - Danmarks bedste orkester til festen.


FestOrkestret er et af landets bedste livebands, der leverer en enestående og personlig musikalsk oplevelse til enhver fest. Med en unik blanding af velkendte hits og overraskende musikalske arrangementer får FestOrkestret publikum til at danse og synge med på dansegulvet.


Med både en kvindelig- og en mandlig forsanger spiller FestOrkestret en meget varieret vifte af sange i alle genre, fra funket soul og disko, til 80ér klassikere og de nyeste pophits.


Med et vellydende lydanlæg og et effektfuldt koreograferet lysshow skaber FestOrkestret en sublim og nærværende koncertoplevelse.


FestOrkestret kan tilpasse musikken til enhver fest, fra firmafester til bryllupper. Før festen kan du og gæsterne vælge en række sange fra bandets online sangliste, som FestOrkestret skræddersyer til den perfekte sætliste. Med deres lækre korstemmer og eksklusive backtracks skaber FestOrkestret en fyldig lyd og en uforglemmelig aften.


FestOrkestret har tidligere spillet med nogle af Danmarks største navne, herunder Burhan G, TV2, Big Fat Snake og Medina, og er kendt for at levere musikalske oplevelser i særklasse.


Hvis du ønsker at give dine gæster en mindeværdig musikoplevelse ud over det
sædvanlige, så er FestOrkestret det helt rigtige valg.


FestOrkestret er:
Thora W. Kruse (vokal/percussion)
Steffen Addington (guitar/vokal)
Tommy Nissen (trommer)
Steven Ardilsø (bas)