Dette rer et Billede af Logo/link til vestegnens sportsklinik

VESTEGNENS-SPORTSKLINIK

Livefest.dk samarbejder med Vestegnens-Sportsklinik


Vi har i livefest.dk valgt at sætte fokus på fysikken i forhold til udøvelse af musik.

Vi ved at mange udøvende musikere ofte slæber på tungt gear, samt står og sidder i mange timer med deres instrumenter. Dette er noget der belaster kroppen fysisk. Derfor har Livefest.dk som noget særligt, valgt at lave et tæt samarbejde med Vestegnens-SportsKlinik.

Vestegnens-SportsKlinik yder ligesom Livefest.dk høj service og seriøsitet i forhold til kvaliteten af det produkt der leveres.

Vestegnens-SportsKlinik tilbyder forskellige behandlinger i forhold til spændinger i nakke og ryg. Behandlinger omkring led og halsregion samt guidning og rådgivning omkring varetagelse af kroppens funktioner.

Eksempelvis en sanger der skal performe flere dage i træk, kan have brug for at få løsnet op omkring stemmebånd og hals region. Ligeledes kan en guitarist have stor gavn af skulder, nakke og ryg behandlinger, for at forebygge slid og spændinger.

Livefest.dk har tænkt samarbejdet med Vestegnens SportsKlinik som et særligt tilbud til vores musikere, med deres specifikke behov for behandlinger.
Vestegnens SportsKlinik er meget mere end det . De tilbyder en bred vifte af behandlinger der dækker diverse behov, uanset hvem du er og hvad du laver.

På deres hjemmeside kan du se det store udvalg af behandlinger der tilbydes.

Klik ind på: https.// vestegnens.dk