Billede af en god firmafest med folk på dansegulvet - der er en tekst på billede: Musik til firmafest

MUSIK TIL FIRMAFEST

Musik til firmafest er en meget vigtig faktor og Livemusik gør en fest fuldendt på mange måder. Livemusik tilfører en unik og speciel dimension til festen, som kunstig musik ikke kan matche. Der er noget specielt ved at se et band eller en musiker optræde live, og dette kan tilføje en ekstra følelse af fest og glæde til stemningen.


Desuden kan livemusik tilpasses til festen og stemningen på en måde, som kunstig musik ikke kan. Et liveband eller en livemusiker kan læse publikum og tilpasse deres musikalske udtryk derefter, hvilket kan føre til en mere dynamisk og engagerende oplevelse for medarbejderne. Den samhørighed der skabes, hvor alle er på dansegulvet og hvor musikerne går ud blandt medarbejderne og spiller solo, mens alle skråler med på en given sang, er helt unik.


Endelig tilføjer livemusik en følelse af særpræg og eksklusivitet til festen. Mens mange mennesker har adgang til en stor samling af kunstig musik, er det ikke alle der har mulighed for at opleve livemusik, især ikke i en festlig opsætning. Dette kan gøre festen til noget helt særligt og uforglemmeligt for medarbejderne i firmaet. Det er noget der vil blive talt om ved frokosten i firmaet og som alle vil huske i fremtiden.


I Livefest.dk har vi opdelt vores Livebands i to kategorier ” Partybands og Coverbands”.
Kategorien Partybands (link Nedenfor), henvender sig til de fleste fester, ikke mindst firmafester.


Konceptbandet Live4ever er bygget som et koncept band, der kan spille stort set alt slags musik og har et repertoire på ca. 400 forskellige numre inden for de sidste 4 årtiér. Her har vi 30 forskellige band konstellationer med omkring 100 musikere. Alle spiller under bandnavnet ”Live4ever”. Styrken ved dette koncept, er at vi kan sammensætte mange forskellige konstellationer, hvor vi kan tilfredsstille alle ønsker, som f.eks. en kvindelig forsanger eller en rocket stil etc.


I kategorien Coverbands (link Nedenfor), har vi de mere specialiseret og dedikeret bands der giver en helt autentisk og medrivende fortolkning af et specifikt band.


Her kan nævnes alt lige fra E-street Jam (cover af Bruce Springsteen) til ABBAtizers (cover af ABBA) over i Venus (der tager alle med på en tidsrejse tilbage til de store danske Divaer som Anne,Sanne,Lis og bands som OneTwo & Radio) og mange flere bands.


Når der tales større firmafester, er der typisk et behov/ønske om musik under middagen, det kunne være en jazz duo, en pianist, DJ eller andet.


Livefest.dk kan facilitere alle former og muligheder indenfor Livemusik, og vi har gjort os meget umage med at udvælge de bedste musikere i faget.


Hos Livefest.dk går vi ind for kvalitet frem for kvantitet og det er præcis derfor vi ikke har en hjemmeside med 300 forskellige bands.


Alt i alt kan vi skrive stolpe op og stolpe ned om gode råd og masser af info, men vi vil meget hellere tale med jer…


Ring eller skriv til os i dag for en helt uforpligtende samtale, da vi mener det er her vi bedst kan guide jer og bruge vores store erfaring til at hjælpe jer med alt, hvad der vedrører musikken til jeres firmafest.